Akrobat Trampolines

Waarom een Akrobat Trampoline?

Het Europese merk Akrobat Trampolines is al 17 jaar specialist op het gebied van tuintrampolines, freerunning trampolines en turntrampolines met een unieke sprongcapaciteit. Deze garandeert dat zowel beginnende als ervaren trampolinespringers hun maximale performance uit de trampoline kunnen halen. Akrobat houdt de ontwikkelingen binnen de springsport nauwlettend in de gaten en is altijd aan het werk om met zijn assortiment de klant in zijn behoefte te voorzien.

Door de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid is Akrobat Trampolines uitgegroeid tot een begrip bij de Nederlandse consument en Trampoline Parken door heel Europa. Wij zijn dan ook trots dat Elphymed Trampolines de Nederlandse exclusieve distributeur is van dit prachtige merk. Tevens worden alle Akrobat trampolines en onderdelen geproduceerd, gecontroleerd en gemaakt in Europa. Dit geeft niet alleen een veiligheids -en kwaliteitsgarantie, maar verzekerd u ook er ook van dat alle trampolines zijn geproduceerd door een kundige en gecertificeerde fabrikant. Daarom geeft Akrobat een fabrieksgarantie van 13 jaar op het frame en een levenslange garantie op de veren. Wie bij ons een Akrobat Trampoline koopt, is dus verzekerd van jarenlang springplezier!

Vindt u het lastig om te bepalen welke Akrobat Trampoline het beste bij u past? 
Gebruik onze Akrobat Keuzehulp om u daarbij te helpen. We voorzien u uiteraard ook graag telefonisch direct van advies. Of kom bij ons langs voor een vrijblijvende afspraak op ons showterrein!

Bekijken als Rooster Lijst

30 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

30 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Overzicht verschillende Akrobat trampolines:

Akrobat Challenger Trampoline

Dit wordt een geheel nieuwe productlijn trampolines. Deze trampolines zijn speciaal gericht op freerunning, turnen en de geoefende springer. Van de Primus 430 x 310 cm (14x10 ft) weten we dat dit een groeiende groep springers is. Deze trampolinelijn krijgt vanaf nu een eigen naam, de CHALLENGER. Unieke eigenschappen: AkroVent springmat, AkroSpring Pro veer, randkussen type Extra (Glossy UV beschermend PVC-zeilmateriaal), dubbel uitgevoerd frame welke is gegalvaniseerd en zwart gepoedercoat, extra duurzaam veiligheidsnet voor maximale levensduur en veiligheid.

Akrobat Primus Trampoline

Top design ronde trampoline, staat prachtig in elke tuin, en heeft de beste sprongeigenschappen. Dit onopvallende volledige ingegraven ontwerp zorgt ervoor dat de Akrobat Trampoline Primus Flat to the ground elegant staat in iedere omgeving. Ook de kleur combinatie van zwart met grijs geeft een zeer strakke en moderne uitstraling. Door de combinatie van het AkroSpring Pro veersysteem en de AkroVent springmat, is de Primus trampoline een echte top trampoline, met fantastische springeigenschappen. Deze unieke sprong kwaliteit maakt dat deze trampoline zeer geliefd is, met name bij ervaren trampolinespringers, turnsters, freerunners en tieners. Geschikt voor zowel beginners, topatleten en revalidatie. Wij garanderen dat geen enkele tuintrampoline de sprongkwaliteit van deze Primus zal evenaren.

Akrobat Grasshopper Trampoline

Absoluut topmodel onder de ronde trampolines en garandeert springplezier voor jong en oud.
Zijn unieke veer zorgt voor de ultieme bounce, beleef deze geweldige sprongeigenschappen. Duurzaam en veilig, de Akrobat Grasshopper Inground trampoline heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, en is heel gemakkelijk te installeren. De Grasshopper Trampoline heeft een medium kwaliteit beschermrand van schuimrubber, welke de veren en buizen goed en veilig afschermt. Geschikt voor de beginner tot gevorderde springer.

Akrobat Stormer Trampoline

Krachtig, modern design, vooruitstrevend en maximale veiligheid, de Akrobat Stormer tuintrampoline staat voor een top performance. Deze Stormer trampoline is een uitstekende keuze wanneer je design, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid belangrijk vindt. De Akrobat Stormer opbouw trampoline wordt standaard geleverd met een zware kwaliteit veiligheidsnet, die extra veiligheid biedt door de gebogen vorm van de staanders. Door de extra ruimte tussen veiligheidsnet en de staanders voorkom je dat iemand tijdens het springen tegen een staander kan botsen. De Akrobat Stormer wordt geleverd met een trapje en heeft een UV bestendige en extra zware kwaliteit beschermrand voor maximale veiligheid en duurzaamheid. De trampoline rand wordt standaard geleverd in kleur grijs.

Akrobat Orbit Trampoline

De complete Akrobat Trampoline Orbit voor garandeert speel- en springplezier voor jong en oud.
Geproduceerd volgens de hoogste standaarden en met top kwaliteit materialen. Duurzaam en veilig, de Akrobat Orbit Opbouw trampoline wordt standaard geleverd met een veiligheidsnet en trapje. De Akrobat Orbit trampoline heeft een bedrukte springmat met leuke plaatjes die kinderen stimuleren om verschillende uitdagende sprongen te maken. De Akrobat Orbit trampoline heeft een medium kwaliteit beschermrand van extra dik schuimrubber, welke de veren en buizen goed en veilig afschermt. Standaard in kleur groen. Geschikt voor de beginner tot de professionele springer.

Akrobat Gallus Trampoline

Maximale veiligheid, de Akrobat Gallus is de trampoline voor Recreatief gebruik
Trampolines voor buiten zijn geliefd als sport- en speltoestel bij kinderen en volwassenen. Met de buitentrampoline "Akrobat" Gallus bieden wij een zeer complete en robuuste trampoline aan. De extra brede randafdekking gemaakt van een zwaar PVC zeilmateriaal en 30 mm gesloten cell schuim bied extra veiligheid en een extreem lange levensduur. Het netmateriaal van het veiligheidsnet is aan dik beklede metaalstangen bevestigd en bezit voor een eenvoudige toegang een ingebouwde toegangsdeur. Een stabiele ladder vergemakkelijkt de toegang tot de trampoline. Samen met de ladder wordt een schoenenmat mee geleverd waar de kinderen hun schoenen op kunne plaatsen zodra er gesprongen wordt. Rondom de poten van de trampoline is een afscherming van zwaar zeilmateriaal gespannen welke voorkomt dat kinderen onder de trampoline kruipen.

Akrobat Gallus Flat to the Ground Trampoline

Speciaal gemaakt voor de recreatie sector, zelfsluitende toegangsdeur, ook geschikt voor revalidatie doeleinden.
Trampolines voor buiten zijn geliefd als sport- en speltoestel bij kinderen en volwassenen. Met de buitentrampoline "Akrobat" Gallus bieden wij een zeer complete en robuuste trampoline aan welke speciaal is ontwikkeld voor de recreatie sector. Het extreem robuuste model is de favoriete speelplaats in bij (kleuter)scholen, een instelling, campings evenals speeltuinen, restaurants en hotels. De extra brede randafdekking gemaakt van een zwaar pvc-zeilmateriaal en 30 mm gesloten cell schuim biedt extra veiligheid en een extreem lange levensduur. Het netmateriaal van het veiligheidsnet is zwaar uitgevoerd en bevestigd aan een zwaar uitgevoerd stalen boven frame welke is bekleed met foam en zeilmateriaal. Het veiligheidsnet is voorzien van een eenvoudige toegang door middel van een ingebouwde toegangsdeur. Hierdoor goede toegankelijkheid voor eventuele begeleiders

FEITJES OVER AKROBAT TRAMPOLINES:

• Eigen ontwikkeling en productie binnen Europa.

• Produceert zelf ook eigen veren (de AkroSpring) welke een speciale warmtebehandeling krijgt na het productieproces. Dit warmteproces wordt ook gebruikt bij de fabricage van vrachtwagen bladveren. Spanningen gaan uit het materiaal waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Dit is uniek binnen de trampolinemarkt.

• Alle onderdelen worden zelf gefabriceerd, dus hoge mate van controle op de kwaliteit.

• De AkroVent springmat is uniek in de markt. Er zijn vele partijen die pretenderen een open springmat structuur te hebben om de sprongkwaliteit te verbeteren. Echter geen enkele komt in de buurt van deze springmat met maar liefst 70% open structuur.

• Koopt u een Akrobat trampoline, dan koopt u duurzaamheid en veiligheid. Akrobat trampolines zijn een synoniem voor onevenaarbare kwaliteit, beste springeigenschappen en garandeerde veiligheid.

• Akrobat trampolines produceert wereldwijd ook trampolineparken. De ervaringen hieruit worden ook gebruikt om de best springende tuintrampolines te ontwikkelen.

• Ook voor openbaar gebruik kent Akrobat trampolines een breed assortiment trampolines met de best mogelijke kwaliteit en veiligheid.

62,7% ZACHTERE SPRONG ABSORPTIE

De trampolines van Akrobat zijn in het laboratorium vergeleken met de belangrijkste concurrerende trampolines in de markt om te beoordelen wat de G-krachten zijn op het lichaam tijdens het springen. De resultaten laten zien dat de Akrobat trampolinesveer de springer veel geleidelijker tot stilstand brengt en dus veel zachter de schok absorbeert. Dit geeft een beter gevoel tijdens het springen maar zeker zo belangrijk is dat de belasting op gewrichten van kinderen veel minder is dan bij de concurrerende trampolines.

GEMAAKT OM TE WEERSTAAN

Akrobat trampolines gebruikt strikt geteste en gecertificeerde, niet-giftige weerbestendige top kwaliteit materialen die zorgen voor jarenlang gebruik. De heavy duty frames zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal met
een minimale 275 g/m2 zink-coating welke een zeer grote weerstand heeft tegen roest, zelfs in kustgebieden met hoge concentratie van zoute nevel.

GEGARANDEERD 2,5 MILJOEN SPRONGEN

Doordat Akrobat trampolines uitsluitend de beste kwaliteit en gecertificeerde materialen gebruikt en geen compromissen maakt kunnen ze de kwaliteit garanderen waarvoor zij staan. Alle trampolines van Akrobat zijn 100% geproduceerd in Europa.

AKROSPRING PRO SYSTEEM

Het innovatieve Akrobat veersysteem is extreem duurzaam en biedt langdurige elasticiteit, geluidloze sprong met een krachtige bounce-ervaring en een lage impact op het lichaam.

AKROCLICK SYSTEEM

Akrobat trampolines zijn extreem eenvoudig te monteren dankzij het slimme kliksysteem waarmee de verschillende delen aan elkaar worden gemonteerd. De trampolines worden dus snel in elkaar gezet zonder gereedschap en zonder schroeven. 
Wanneer er op een trampoline wordt gesprongen is er altijd beweging in het frame. Wanneer er schroefverbindingen worden gebruikt, zal er door deze beweging uiteindelijk altijd speling gaan ontstaan, en zal dit steeds verder toenemen. Dus bij een schroefloos montage systeem als het AKROCLICK SYSTEEM, kan dit niet gebeuren, dus dat biedt een groot voordeel.


DE AKROSPRING

Dikke dubbel conische veren voor onze trampolines. Speciaal ontworpen dubbel conische veren hebben een optimale rebound. Deze rebound is de perfecte combinatie van soepelheid, maximale belastbaarheid en een maximale breekweerstand. Dit type veer zorgt ervoor dat de trampolines soepeler en lekkerder springen dan welke andere trampoline dan ook.
Na het fabriceren (het rollen) van de trampoline veer wordt deze enige tijd verwarmd (300-500°C) waardoor de interne spanningen binnen het materiaal verdwijnen. Hierdoor wordt de kans op een breuk sterk verkleind en de rek vergroot. Dit ziet u niet, maar dit merkt u wel in levensduur en sprongeigenschappen! Tenslotte gaat het om het lekkere springen, nietwaar?

De AkroVent springmat

AkroVent springdoek is een geperforeerde springmat die veel lucht doorlaat, zodat je nagenoeg geen weerstand ondervindt bij het springen. Vele merken pretenderen deze eigenschap te hebben maar dit is niet te vergelijken met dit mat materiaal, maar liefst 52,5% van het springdoek oppervlak is open uitgevoerd! Hierdoor heeft dit springdoek een geweldige bounce. Bij het springen klappert de beschermrand niet op de springmat, dus minder geluid tijdens het springen. Door de open structuur is het springdoek zeer snel droog.
De standaard springmat
De waterdoorlatende trampoline springmat is gemaakt van polypropyleen weefsel, in hoge dichtheid geweven, waardoor deze erg sterk is en erg lang meegaat. De veren worden gehaakt aan de roestvrij stalen driehoeksringen, die met bandjes aan de springmat worden vast gestikt. De Trampoline springmat materiaal voelt glad aan, waardoor schaafplekken worden vermeden.


Het Akrobat frame

Onverwoestbare frames, de frames zijn volledig van gegalvaniseerd staal wat er voor zorgt dat er geen roestvorming onstaat. Het boven frame heeft een diameter van 42 mm en 2 mm dik staal. Bij de rechthoekige uitvoeringen heeft het frame een diameter van maar liefst 50 mm.

De Akrobat beschermrand

Akrobat onderscheid 2 verschillende beschermranden:

Type Extra:
De Akrobat Extra rand bestaat uit een kleurvast bisonyl zeildoek van de zwaarste kwaliteit, gevuld met een 30 mm dik waterafstotend (gesloten cel) schuimrubber, handmatig en vakkundig ineengestikt. Hierdoor ligt het randkussen perfect op de veren en het frame en zorgt voor optimale veiligheid. Het randkussen is aan de onderkant voorzien van ingeslagen koperen ogen en wordt met elastische toggle loops aan het trampolineframe bevestigd. Verder zitten er lussen aan de onderzijde van de beschermrand welke zorgt dat de beschermrand van de trampoline te allen tijde vlak op de veren blijft liggen ook tijdens de neergaande beweging met het springen. gemiddelde levensduur van maar liefst 12-15 jaar. Deze randkussens worden toegepast op de Akrobat Primus, Akrobat Challenger, Akrobat Stormer, Akrobat Gallus en de Akrobat Flat to the Ground.

Type Medium:
De Akrobat trampoline rand medium is gemaakt van PVC-zeildoek, gevuld met 30 mm dik waterafstotend gesloten cel schuimrubber. Deze veilige en duurzame Akrobat trampoline rand heeft een brede overlap over de veren en de buizen. De trampoline rand wordt door middel van elastische toggle loops aan het trampolineframe bevestigd. Vergelijken we deze Akrobat trampoline rand medium met wat er elders in de markt is te krijgen dan is dit een topkwaliteit met betrekking tot veiligheid en levensduur. Deze randkussens worden toegepast op de Akrobat Grasshopper en de Akrobat Orbit.

Keuzenschema Akrobat trampolines:

Keuzen hulp Akrobat trampolines