Akrobat Trampoline Primus Flat to the ground 520x310 ZWART

De Akrobat Primus 520 x 310 meter is de grootste trampoline in ons assortiment. Een ultieme droom voor elke springer. Zijn gigantische springdoek geven trucs optimaal de ruimte. Vandaar dat deze trampoline zeer geschikt is voor de ervaren springers, freerunners, gymnasten en turners. Maar ook de beginnende springer zal zich razendsnel ontwikkelen op deze rechthoekige trampoline die volledig kan worden ingegraven. Het Akrobat Trampoline merk laat zich al ruim 25 jaar kenmerken door zijn kwaliteit en springcapaciteit.

De Primus Flat to the ground 520x310 In het kort:

- Unieke sprongcapaciteit wordt behouden ondanks het formaat.
- 70% luchtdoorlatend springdoek voor minimale luchtweerstand.
- 3 buizen frame voor optimale sterkte
- Extra zwaar randkussen met lange levensduur
- 120 trampolineveren, 5.20x3.10 meter

Levertijd (indicatie):
1-2 weken
Artikelnummer
8210
€ 1.699,00 incl BTW.

Door de combinatie van het AkroSpring Pro veersysteem en de AkroVent springmat, is de Primus trampoline een echte top trampoline, met fantastische springeigenschappen. Deze unieke springcapaciteit maakt dat deze trampoline zeer geliefd is, met name bij ervaren trampolinespringers,  turnsters, freerunners en tieners. Geschikt voor zowel beginners, topatleten en revalidatie. Wij garanderen dat geen enkele tuintrampoline de sprongkwaliteit van deze Primus zal evenaren.

Het bijzondere kenmerk van de Primus Flat to the ground is de innovatieve AkroVent springmat. Het AkroVent springdoek zorgt voor een zeer effectieve lucht ventilatie, de springmat is maar liefst voor 70% luchtdoorlatend, waardoor je nagenoeg geen luchtweerstand ondervindt bij het springen. Daardoor is deze springmat niet te vergelijken met wat er elders in de markt is te verkrijgen. Wanneer er in dit springmatmateriaal een gaatje zou komen scheurt de springmat niet helemaal door. Ook heeft de AkroVent springmat een extra beschermrand die de veren afdekt, waardoor je tijdens het springen nooit met je voet tussen een veer kan komen.

Daarnast is de Primus 520 x 310 verstevigd met een extra framebuis waardoor de maximale veiligheid en gebruikerservaring kunnen worden gegarandeerd.

Standaard is onze Primus voorzien van een speciaal extra zwaar randkussen. Bedoeld voor intensief gebruik en lange levensduur. Dit randkussen is gemaakt van extra zwaar PVC materiaal, met hierbij een extra top coating wat zorgt voor een levenslange levensduur. Dit type randkussen herkent u aan het glanzende oppervlak (extra beschermende top coating).
De flat to the ground trampoline heeft 120 trampolineveren en zijn buitenafmetingen zijn 5.20x3.10 meter.

Garantie
Akrobat biedt een lange garantieperiode. Frame: 15 jaar, Springdoek en rand: 3 jaar, Veren: 15 jaar.
Uiteraard krijgt u de beste service en reperatie mocht er tijdens de levensduur een probleem optreden.Schrijf je eigen review
Je reviewed:Akrobat Trampoline Primus Flat to the ground 520x310 ZWART
Jouw waardering

No Related Posts