Landingsmat voor Trampoline 1.70x1m

Voor optimale tricks gebruik je deze Trampoline Landingsmat van 1.70 x 1.00 meter. De mat is met zijn 20cm dikte uitermate geschikt voor het verzorgen van een zachte landing. Speciaal gemaakt voor Freerunners, turners en gymnasten.

Levertijd (indicatie):
1-2 weken
Artikelnummer
LATT171
€ 425,00 incl BTW.

Haal nog meer uit je trampoline met deze landingsmat!

Nieuwe trucjes aanleren doe je vaak met zijn tweeën. Om een harde landing te voorkomen wordt de landingsmat gebruikt. Hierdoor ontstaat er een zachte landing.

Deze landingsmat is uitermate geschikt voor turnen en freerunning, nieuwe trucjes leren op de trampoline zonder een groot risico te lopen op een harde landing, de landingsmat vangt je zacht op.

De bovenzijde van de landingsmat is gemaakt van geïmpregneerd kantoendoek, deze is waterbestendig wel adviseren we om na gebruik binnen op te slaan. Aan de onderzijde zit een open structuur gaasdoek dat er voor zorgt dat tijdens de landing de lucht direct weg kan, dit zorgt ervoor dat je een zachtere landing hebt. Aan de zijkanten zit top kwaliteit kleurvast bisonyl zeildoek van de zwaarste kwaliteit met daarin een rits verwerkt om de hoes eraf te ritsen.

Bekijk hier de video: Hoe gebruik ik een landingsmat?

LET OP: De landingsmat zal ZONDER bedrukking worden geleverd. Tegen een meerprijs van 50 euro inc. BTW kunnen wij de landingsmat voor je bedrukken met het logo van Team Tantum.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Landingsmat voor Trampoline 1.70x1m
Jouw waardering

No Related Posts