12SPRINGS Curve-One

Ultimate Fun

De CURVE trampoline is de nieuwe revolutie op trampoline gebied!

Flatground trampoline rechthoek

Flat-to-the-ground

Schitterend design en maximale veiligheid voor iedere tuin

12SPRINGS Hawai

Strak design!

12SPRINGS trampolines zijn voorzien van speciale

dubbel-conische veren voor fantastische springprestaties

Trampoline Elphymed Stormer

Op zoek naar de beste trampoline? 

Bezoek onze 1000 m2 showterrein, daar vindt u hem zeker! 

Want to Play

Schommels, duikelrekken, speeltorens

Trampoline Park

Ultimate Jump

Trampoline park voor jong en oud

Showtuin met
showroom
Uitstekend
persoonlijk advies
Alleen
kwaliteitsproducten

 

Greep uit ons top assortiment

Onze Trampolines

12SPRINGS trampolines

In 2016 heeft Elphymed de vernieuwende, vooruitstrevende, moderne en duurzame 12SPRINGS trampoline geïntroduceerd. Met name de 12SPRINGS CURVE ONE trampoline is een revolutionair product van onze 12SPRINGS productlijn. Al de 12SPRINGS trampolines zijn voorzien van speciale dubbel-conische veren waardoor deze trampolines springen als geen ander! Ook de gewichtscapaciteit van de trampoline is hierdoor veel hoger. Voor de veiligheid van de springer zijn er brede en extra dikke randkussens. Het randkussen type Extra biedt optimale veiligheid. Deze extra kwaliteit randkussens worden ambachtelijk gemaakt in onze zeilmakerij, gemaakt van oersterk vrachtwagen zeildoek met daarin stevig schokabsorberend schuimrubber.

Akrobat Trampolines

Vanaf 2017 heeft Elphymed dit geweldig mooie merk trampolines aan het assortiment toegevoegd. Akrobat is al 20 jaar actief op trampoline gebied en is één van de weinige leveranciers met eigen ontwikkeling en productie binnen Europa! Ook dit merk staat weer voor de belangrijke speerpunten van Elphymed: best mogelijke kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. De Akrobat trampolines zijn qua design helemaal van deze tijd, modern en strak vormgegeven. Zeer duurzame materialen en gegarandeerde lange levensduur.

Berg Trampolines

Berg Toys is als sinds 1985 actief in het ontwikkelen, produceren en verkopen van actief buitenspeelgoed. De Berg producten staan garant voor veel speelplezier. Berg Toys is met hun jarenlange ervaring een bekende in de trampolinewereld.


Zij bieden een ruim aanbod van verschillende modellen en uitvoeringen. De Berg trampoline staat garant voor springcomfort en optimale veiligheid. Er zijn 4 verschillende kwaliteitsklassen binnen de Berg trampolines. Het basic model is de Berg Talent, een budget model. De middenklasser is de Berg Favorit, deze is op alle fronten steviger en duurzamer afgewerkt dan de Talent. De topklasse is de Berg Champion. Deze heeft een steviger en dikker randkussen en heeft het unieke Twinspring veren systeem en een prachtig zwart gepoedercoat frame. De Berg Elite is de absolute topper door de extra zware materialen en lange garantietermijnen. 

Elfje trampoline

De Elfje trampoline is een van de bekendste trampoline merken, bestaat al vanaf de jaren 90, en is in velen achtertuinen te vinden. De Elfje trampolines staan bekend om de uitstekende kwaliteit, fantastische springeigenschappen en duurzaamheid. De Elfje trampolines zijn voorzien van speciale dubbel-conische veren waardoor deze trampolines springen als geen ander!

Ook voor onderdelen kunt u bij ons terecht, wij hebben standaard een grote hoeveelheid Elfje onderdelen op voorraad.

Heymans Trimilin mini trampolines

Trimilin mini trampolines is al jaren een begrip, Duitse kwaliteit en degelijkheid. De trampolines zijn in vele varianten leverbaar, voor iedere toepassing is er wel een geschikt model. Uitvoeringen met stalen veren of met elastieken. Afmetingen van 1 m of 1,2 m. Optioneel zijn de trampolines leverbaar met wegklapbare poten of met handbeugels voor extra balans.

Nieuws

Meet & Greet Team Tantum was groot Succes

De Clinic van 15 september met Team Tantum was een groot succes.

Lees meer
Recreatie vakbeurs Hardenberg

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Van 27-29 november staan wij weer op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg.

Zien wij u ook?

Lees meer

AkroVent jumping mat

Akrobat Primus met  AkroVent springmat

Akrobat trampolines komt met de unieke AkroVent springmat welke
70% open van structuur is!
Lucht en waterdoorlatend!
Lees meer

Onze merken