12SPRINGS-TRAMPOLINES

In 2016 is de vernieuwende, vooruitstrevende, moderne en duurzame 12SPRINGS trampoline geïntroduceerd. Met name de 12SPRINGS CURVE ONE trampoline is een revolutionair product van 12SPRINGS productlijn. Al de 12SPRINGS trampolines zijn voorzien van speciale dubbel-conische veren waardoor deze trampolines springen als geen ander! Ook de gewichtscapaciteit van de trampoline is hierdoor veel hoger. Voor de veiligheid van de springer zijn er brede en extra dikke randkussens. Het randkussen type Extra biedt optimale veiligheid. Deze extra kwaliteit randkussens worden ambachtelijk gemaakt in onze zeilmakerij, gemaakt van oersterk vrachtwagen zeildoek met daarin stevig schokabsorberend schuimrubber.
Nieuw binnen 12SPRINGS-Trampolines is het design. De tuin is meer en meer het verlengstuk geworden van het woonhuis, hierin moet de trampoline niet misstaan. Wat kunnen we hierin voor u betekenen? 12SPRINGS trampolines en Akrobat trampolines hebben een modern en strak design, staan prachtig in iedere tuin. 12SPRINGS biedt een aantal unieke mogelijkheden: een trampoline randkussen in de kleur die u wilt, een randkussen met een speciale print of opdruk of maatwerk randkussens laten maken. Verder kennen wij vele op/inbouw mogelijkheden zoals flat-to-the-ground, in-ground trampoline, half-hoog of hoog op te bouwen eventueel met of zonder trampoline veiligheidsnet.

Akrobat Trampolines

Vanaf 2017 heeft Elphymed dit geweldig mooi merk trampolines aan het assortiment toegevoegd. Akrobat is al 20 jaar actief op trampoline gebied en is één van de weinige leveranciers met eigen ontwikkeling en productie binnen Europa! Ook dit merk staat weer voor de belangrijke speerpunten van Elphymed: best mogelijke kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. De Akrobat trampolines zijn qua design helemaal van deze tijd, modern en strak vormgegeven. Zeer duurzame materialen en gegarandeerde lange levensduur.


12SPRINGS Curve One trampoline

De Curve-One bevat zoveel unieke elementen dat er op dit moment een octrooi aanvraag op loopt. De gehele ontwikkeling en productie vindt plaats binnen Nederland wat zorgt voor een oerdegelijk product voor jaren plezier.

Lees meer
Recreatie vakbeurs Hardenberg
Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Van 27-29 november staan wij weer op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg.

Zien wij u ook?

Trampoline Akrobat Primus
Akrobat Primus met  AkroVent springmat

Akrobat trampolines komt met de unieke AkroVent springmat welke 70% open van structuur is!
Lucht en waterdoorlatend! 

Lees meer