Elfje tuin trampolines

Elfje tuin trampolines: kwaliteit en veiligheid.

Al sinds 1990 is de Elfje trampoline een begrip op trampoline gebied. Er zijn Inmiddels vele soorten en merken trampolines op de markt. Wie op internet op zoek gaat naar een trampoline ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Wie ooit heeft gekozen voor een Elfje trampoline weet wel beter. “Het mooiste en het beste wat ik ooit voor mijn kinderen heb gekocht” zijn gevleugelde uitspraken van deze tevreden kopers.

Dat komt omdat de Elfje trampoline veel lekkerder veert en ook meer gewicht kan hebben. Ook omdat het een veel veiliger keuze is door de brede stevige randkussens.
De Elfje trampolines gaan veel langer mee dan de uit China afkomstige bouwmarkt trampoline. Hierbij zijn de veren en buizen niet afdoende afgeschermd door het randkussen.

Elfje trampolines daarentegen hebben brede stevige randkussens. Ambachtelijk gemaakt van vrachtwagenzeildoek en gevuld met speciaal schuimrubber waardoor een val op de veren en de buizen goed wordt geabsorbeerd.

Trampolinespringen is leuk en gezond. Maar moet ook veilig zijn. Omdat kinderen zoveel tijd op de trampoline spelen is een veilige uitvoering van het grootste belang. Een Elfje trampoline gaat veel langer mee waardoor de hogere aanschafprijs uiteindelijk vaak veel goedkoper uitkomt.

Er zijn rechthoekige trampolines en ronde Elfje trampolines in diverse afmetingen.

Een keuze rond of rechthoekig hangt o.a. af van uw tuininrichting. Maar ook welk model trampoline het beste bij uw gezin en kind past. Vraag daarom altijd een advies op maat door een deskundig bedrijf en laat de kids de trampoline eerst uittesten. Voorkom dat ze zeggen: Onze trampoline springt niet. Dat is toch wel het laatste dat u wilt.
In z’n algemeenheid geldt dat een grotere ronde trampoline beter geschikt is voor 2 of 3 kleinere kinderen tegelijk op de trampoline. De ronde trampolines kunnen meer gewicht aan dan de rechthoekige trampolines. De rechthoekige modellen springen lichter en worden veelal verkozen door kinderen die op gym of turnen zitten.

Klik hier voor ons Elfje product programma.