Trampoline Onderdelen

Elphymed kan alle onderdelen van de Elfje trampoline, Akrobat trampoline en 12SPRINGS-trampoline leveren. Denk hierbij aan trampoline veren, trampoline randen, springdoeken, frame onderdelen, bevestigingselastieken en vervangingsonderdelen voor veiligheidsnetten. Veel onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren.

Is uw trampoline rand aan vervanging toe, dan bent u bij Elphymed aan het juiste adres. Een trampoline rand is een van de belangrijkste onderdelen voor een veilige trampoline, zorgt ervoor dat je niet met je voeten tussen de trampoline veren kan komen en beschermt je tegen een val op het staalwerk van de trampoline. Elphymed is van mening dat veiligheid voorop staat, dus biedt alleen de beste kwaliteit trampoline randen aan met een minimale dikte van het schuim van 30 mm en gemaakt van hoge kwaliteit zeilmaterialen. Daarin onderscheiden we alleen Medium en Extra kwaliteit, met levensduren van minimaal 6 jaar en tot zelfs wel 15 jaar. 

Daarnaast hebben wij een eigen reparatie service voor springmatten en trampoline randen. 

Door de grote hoeveelheid varianten die er bestaan hebben wij maar een beperkt assortiment onderdelen op onze website staan. Daarnaast hebben wij vaak ook gebruikte onderdelen tegen een aantrekkelijke prijs liggen. Voor een goed advies en om te zorgen dat u de juiste onderdelen geleverd krijgt adviseren wij u telefonisch of per mail contact randkussens met ons op te nemen zodat wij u optimaal kunnen helpen.

Tel: 0318-512614 of per mail: info@elphymed.nl

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren