Inground Trampolines

Veel mensen kiezen ervoor om een trampoline in te graven, de zogenaamde ‘inground’ trampoline. De belangrijkste redenen om te kiezen voor een inground trampoline is de veiligheid en omdat een lage trampoline beter te integreren is in een tuin. Doordat de trampoline laag staat is een veiligheidsnet optioneel, dus een lage trampoline zonder veiligheidsnet is minder prominent aanwezig in de tuin dan een hoge trampoline met veiligheidsnet.

Waarom is een inground trampoline veiliger? Kinderen stappen gemakkelijker op en af de trampoline. De hoogte bij een val is beduidend minder dan bij een opbouw trampoline. Er kunnen geen andere kinderen of dieren onder de trampoline komen tijdens het springen. We adviseren bij een inground zonder veiligheidsnet wel om 1 meter rond de trampoline vrije ruimte te houden. Met een veiligheidsnet kan de vrije ruimte gereduceerd worden tot 50 cm, omdat kinderen niet van trampoline af kunnen vallen.

Nog een laatste voordeel is dat je onder de trampoline geen gras hoeft te maaien bij een inground. Bij een hoog opgebouwde trampoline is het lastig om onder de trampoline te komen met een grasmaaier.

Bekijken als Rooster Lijst

14 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

14 Items

per pagina
Aflopend sorteren