Akrobat Trampolinepark Jump Arena Large 9,7 x 5,3 m - 4 trampolines

Jump Arena van 9,6 x 5.3 m
4 trampolines 2 rijen van 2
Elk trampolineveld is 365x265 cm
Dit trampolinepark is er in klein en groot, allerlei varianten mogelijk
Rechthoekige trampoline van topkwaliteit
Extra zware kwaliteit randkussens en zeer zwaar uitgevoerd veiligheidsnet
Verschillende kleur opties mogelijk
Voor binnen- en buitengebruik
Geschikt voor openbaar gebruik 
(EN1176, EN13219 en EN913)

Levertijd (indicatie):
5-6 weken
Artikelnummer
130040
€ 14.075,00 incl BTW.

Akrobat Trampolinepark Jump Arena Large (9,7 x 5,3 m), rechthoek met 4 trampolines

Dit trampolinepark Jump Arena bestaat uit 4 trampolines (2 rijen van 2), elk met een formaat 365 x 265 cm. Dit compacte en complete Akrobat Trampolinepark Jump Arena is een geweldige en veilige attractie. Een absolute aanrader voor vakantieparken, restaurants, (indoor) speeltuinen, dierentuinen, campings of strandtenten. Dit trampolinepark kan op ieder recreatiepark geplaatst worden, het is gemaakt om zeer intensief gebruikt te worden en is zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik.

Deze Jump Arena heeft een zeer sterke behuizing van hoge kwaliteit, bestaande uit grote, dikke palen van 5,5 cm breed en 2,2 m hoog. De behuizing heeft een volledig veiligheidsnet van sterk polyester en een veilige toegangsdeur die de trampolines eenvoudig toegankelijk maakt.

Elke trampoline springveld is omgeven door een extra dikke beschermrand die de veren volledig afdekt. Dit randkussen is 400 mm breed en 60 mm dik (dat is twee keer zo dik als de meeste gewone trampoline randkussens). Deze Akrobat Jump Arena heeft een breed gecentreerd looppad die tussen beide rijen trampolinevelden doorloopt, waarvan de beschermrand 60 mm dik en 660 mm breed is.

Elke trampoline heeft lange dubbel conische veren van 21,5 cm lang. Deze super sterke veren van thermisch verzinkt staal, staan garant voor een extreem lange levensduur, roesten niet en zorgen voor een fantastische rebound.

De toegangstrap kan op verschillende plaatsen rond de trampoline arena worden geplaatst zodat het qua beschikbare ruimte het beste uitkomt.

Er is een totale vrije hoogte, van de vloer tot het plafond, van 5 meter nodig om dit trampolinepark veilig in een indoor omgeving te plaatsen.

Deze Jump Arena is leverbaar in verschillende kleuren, en is eventueel te bedrukken met een eigen logo of bedrijfsnaam. Elke Jump Arena kan worden afgestemd op uw eigen voorkeur voor kleur, bedrukking of huisstijl.

Het Akrobat Trampolinepark Jump Arena is leverbaar in vele verschillende maten, met verschillend aantal trampolinevelden. Elk trampolinepark is dus te ontwerpen naar uw eigen wensen. Ook zijn er eventueel mogelijkheden voor volledige installatie service. Vraag hier naar de mogelijkheden

Specificaties
- Veren: 80 x 21,5 cm veren per springveld
- Beschermrand: 60 mm dik, PVC met extra UV protectie
- Frame: gegalvaniseerd staal van 4 mm dik
- Certificering:  EN1176, EN13219 en EN913.
- Garantie: frame 3 jaar. Randkussen, veren en veiligheidsnet: 1 jaar. 

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Akrobat Trampolinepark Jump Arena Large 9,7 x 5,3 m - 4 trampolines
Jouw waardering

No Related Posts